Friday, July 20, 2007

Paras anime/manga/jpop/jrock/whatever fanisaitti -äänestys

Jos olet aktiivi jollakin fanisaitilla tai peräti pidät moista, niin käy ilmoittamassa sivusto Paras Fanisaitti -äänestykseen. Odotan mielenkiinnolla kuka kisan voittaa ja yritän pitää huolen siitä, että voittanut sivusto saa ansaitsemaansa näkyvyyttä.

Japaninmatkakin alkaa lähestyä :) Jännittävää. Olen siis syyskuussa tapahtuvan tokionmatkan matkanjärjestäjä (sori, syksyn vuoden matka on jo täynnä), ja tämä on kyllä erittäin mielenkiintoinen kokemus. Tässä tulee mietittyä matkaa moninkertaisesti tarkemmin siihen verrattuna, että olisi vain itse lähdössä. On aikataulutettava niin, että mitään kovin tärkeitä paikkoja ei jää näkemättä, mutta toisaalta riittävän avoimesti, jotta ei tulisi liian hoputettu olo eikä yllättävä sää pääse tuhoamaan suunnitelmia. Huomioonotettavia yksityiskohtia on todella paljon ja työtä järjestämiseen on osoittautunut olevan valtavasti.

Kavereideni kanssa pitämäni sivusto kerro.fi sai yhtäkkiä paljon uusia kävijöitä. En ole ihan varma minkä vuoksi, mutta kävijämäärä yhtäkkiä tuplaantui. Kävijät eivät ole tulleet linkin kautta, vaan ovat kirjoittaneet sivun nimen suoraan osoiteriville. Onkohan se kenties mainittu jossakin lehdessä? Mystistä.

Onkos kukaan muuten lähdössä Itävaltaan AniNite-tapahtumaan? Itse ajattelin mennä viemään bemmu.comin syvällistä sanomaa itävaltalaisille tietämättömyydessä eläville vähäosaisille, löytyykö muita lähtijöitä? Lentolippu Suomesta maksaa Finnairilla äbout 200€, saa tulla mukaan. Saksaa en puhu. Yritin ottaa tapahtuman järjestäjiin yhteyttä, mutta en saa vastausta. Eivätköhän he puhu englantia lainkaan?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home