Thursday, August 23, 2007

Matkanjarjestamista #2 / Wien-pulinaa

Unohdin myos elamisen perusvalineistoa kotiin. Pyyhe on ihan kateva. Ilmankin kuivaa. Pyyheen kanssa kuivaa nopeammin. Pyyhe oli kuitenkin kotona. Kampa olisi myos ollut kiva. Kuljeskelin siis hostellin jaetuissa tiloissa tukka sekaisin ja markana, koska nuo pikkuasiat unohtuivat.

Tama Wienissa oleskelu on nyt muistuttanut minulle joitakin nahtavyyksien katselun realiteetteja. Nimittain ainakin sen, etta nahtavyyksien kiertely on VASYTTAVAA. Nousin aamulla kello 8 taalla ja kierreltyani paikkoja noin neljaan asti, nukahdin puistonpenkille. Nukuin siina hyvan aikaa, herattyani oli jo pimeaa ja puistossa olleet ihmiset olivat menneet koteihinsa. Kavellessakin taytyi pari kertaa pysahtya levahtamaan. Eli pitaa muistaa hieman rytmittaa kiertelyyn paussiaikaa.

Kaikista eniten haluaisin ajoitta matkaan mukaan jotain tekemista. Siis ei vaan nakemista, vaan myos tekemista. Tuntuu kuitenkin etta kaikki mahdollinen "tekeminen" on aina nakemista. Mennaan vain jonnekin ja katsotaan jotain (esim. museot tai kuuluisat paikat). Olisi hienoa jos voisi tehda jotain japanilaista, mutta mita se oikein voisi olla? Ainoa mika tuli mieleen on golf, mutta sita voi paremmin harrastaa Suomessa. Varmaan kaytannossa pitaa tyytya shoppailuun ja syomiseen tekemisina, vaikka onhan sita siinakin.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home