Tuesday, May 22, 2007

Suuria unelmia

Pohdin todella paljon mihin suuntaan verkkokauppaa pitäisi kehittää. Tietenkin luonnollisinta on vain lisätä paljon uusia tuotteita, yrittää parantaa toimitusaikoja ja asiakaspalvelua, sekä kirjoittaa mahdollisimman monesta tuotteesta mahdollisimman syviä kuvauksia.

Jostain syystä silti löydän ajatukseni liikkuvan toiseenkin suuntaan, että olisi mukavaa jos sivuilla olisi muutakin sisältöä kuin vain kauppa. Olisi hauskaa jos bändit, mangasarjat ja ilmiöt olisi kuvailtu yleisemmälläkin tasolla, eikä vain yksittäisten tuotteiden kuvauksina. Esimerkiksi Antic Cafelle, Kamikaze Kaitou Jeannelle ja vaikka ParaParalle voisi olla ihan omatkin nurkkauksensa, joissa voisi olla niihin liittyvää sisältöä.

Miksi kaupan pitää pysyä aina vain kauppana? Kaupanhan täytyy mainostaa joka tapauksessa jotenkin itseään, yleisemmin lehdissä tai verkkosivuilla. Niitä taas ihmiset lukevat saadakseen omaan kiinnostuksen kohteeseensa liittyvää tietoa, tai kokeakseen kuuluvansa johonkin yhteisöön, nähdä itsensä vaikka The Gazette -fanina. Omasta faniudestaan haluaa myös kertoa muille, sekä kohdata muita samanlaisia. Voisihan tämä kaikki olla mahdollista kaupankin kautta.

Harmi vain että minua on vain yksi, enkä ehdi tehdä kaikkea sitä mitä visioin. Etusijalla on kuitenkin aina sähköposteihin vastaaminen ja tilausten käsittely.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home